Søk på nettstedet
Min profil

Mange ønsker å markere sin profil gjennom form, farger og andre spesielle kjennetegn.

Vi kan hjelpe deg å utvikle ditt særpreg. Dette kan være produksjoner til messer og arrangementer, spesialbekledning til ansatte eller andre spesialprodukter.

 

Briskeby Media har avtale med produsenter både i Europa og Asia. Sammen med deg som kunde ønsker vi å bidra med idéer, utvikling og produksjon. Gjennom samspill og særpreg vil vi skape det du som kunde skal oppfatte som «min profil».

 

Trykk og merking

Det er mulig å merke tekstiler og andre profileringsprodukter på mange måter og med ulike teknikker. Mange har allerede en egen profilhåndbok eller enkle regler for hvordan de skal bruke sin logo i sitt merkevare- og profileringsarbeid.

 

Når det skal velges teknikk for påføring av logo, skrift eller symboler er det viktig å vite hvilket materiale som egner seg best. Gjennom mange års erfaring har vi bred kunnskap om teknikk og materialer. Her finner du litt om merking og markering.

 

Ta gjerne kontakt for mer informasjon.

 

Transfertrykk                                           - Vevde og broderte merker

- Digitalprint                                              - Lasergravering

- Brodering                                                - Etiketter

 

Transfertrykk

Dette er den mest brukte trykkemetoden. Et silikontrykk påføres med en transferpresse/strykejern.
Metoden kan brukes på t-shirts, jakker, refleksvester, sekker/vesker og lignende. Transfertrykk brukes ofte til idrettstøy og arbeidsklær. Fordelen med trykkemetoden er at det kan trykkes på de aller fleste underlag. I tillegg kan det trykkes opp merker i et større antall til bruk senere. Transfertrykk har god holdbarhet. Detaljer i logo og trykk kommer tydelig frem. 

Silketrykk

Silketrykk er en grafisk trykkemetode. Trykkfarge påføres gjennom en stram silkeduk. Trykkemetoden har vært populær i over 100 år og vi kjenner den igjen fra kunstbransjen. Metoden fikk sitt store gjennombrudd i pop-art perioden på 1960-tallet. Silketrykk egner seg til for eksempel tekstil, glass, metall og plast. Dette er derfor interessant for de som ønsker detaljer, sterke og jevne fargeflater.

Tampo-trykk

Tampo-trykk er en perfekt trykkemetode på strøartikler. Med dagens teknologi kan det påføres fire-fargers trykk på nesten hva det skal være. USB-minnepinner, golfballer, solbriller, termoser, kulepenner, krus og lignende. Dette er i dag den mest kjente og mest brukte metoden for å påføre logo på mindre profileringsartikler. Metoden gir et godt resultat og gode fargemuligheter.

 Etiketter / Vevde og broderte merker

Ønsker du et mer eksklusivt utseende kan etiketter være riktig valg for deg. Vi kan lage vevde og broderte merker av alle slag. Etikettene kan sys-, broderes-, festes med lim eller transfer. Vi har også avtakbare etiketter. Disse kan brukes på din beste dressjakke uten å ødelegge eller sette merker på plagget.
Om du ønsker det lille ekstra så er «zipper tag» en god og diskret løsning for å løfte plagget og gjøre det personlig.


Lasergravering

Gravering med laser er en av de nyeste metodene på markedet. Teknikken gir mange muligheter på glass, plast, tekstil, skinn og metall. Graveringen utføres av en lasermaskin som gir en enkel og eksklusiv utførelse. Laserteknikk betyr fantastiske muligheter og resultater, uansett størrelse.

Vi anbefaler å prøve dette på fleece, skinn-etui eller termoser av metall.

Brodering

Brodering med nål og tråd betyr både kvalitet og særpreg. Men dagens avanserte maskiner finnes utrolig mange muligheter innen brodering. Fargekombinasjoner og detaljer kommer frem på en meget imponerende måte. Brodering gjøres direkte på tekstiler, sekker/vesker, capser og lignende.

Det kan også broderes egne merker som også kan festes senere eller tas av og på. Brodering er en teknikk som gir lang holdbarhet, en god kvalitetsfølelse og inntrykk av gjennomtenkt strategi.

 Nortura full pakke 2


Produkter levert til Nortura