Søk på nettstedet


Om oss
Samspill og særpreg.

Allerede i 1990 startet Briskeby Media med sponsorsalg og profileringsprodukter.

Navnet Briskeby Media var tett bundet opptil til gründer Stein Kollshaugen og hans meritter i toppfotballen, med Ham-Kam, på legendariske Briskeby stadion.

Begrep som lagånd, samspill, effektivitet og gode relasjoner har helt fra starten vært sentrale for den voksende virksomheten.

Sponsoravtaler, messer og arrangementer og ikke minst profilering og relasjonsbygging beskriver i dag virksomheten til Briskeby Media. Vi er fortsatt et familieeid selskap med hovedvirksomhet på Hamar. Seks av ni ansatte holder til her, to er på Gjøvik og en i Oslo. Vi har egne showroom på Hamar og Gjøvik.

Tett kontakt, kunnskap og kjennskap og ikke minst ærlige og trygge relasjoner er sentralt i hele vår virksomhet. Vår berettigelse og vellykkethet avhenger av hvor flinke vi er i arbeidet for og sammen med våre kunder og samarbeidspartnere. Samtidig som vi tar vare på det kjente og trygge, vil vi, sammen med alle våre kontakter, søke å tilpasse oss til stadige endringer i markedet.

I dag har vi over 300 aktive kunder over hele landet og omsetter for omkring 30 millioner kroner. Gjennom god dialog og aktiv, fremtidsrettet tilrettelegging kan vi love at vi fortsatt skal fremstå som en totalleverandør av tekstiler, gaver og andre produkter til deg som ønsker å være i elitedivisjonen.

Vårt mål er å tilby alle typer merkevarer som finnes i butikker. Varer som kan tilpasses din design og styrke din profil og ditt særpreg. Vi tar oss også av lagerhold og driver nettbutikk, tilpasset den enkelte kunde. Briskeby Media har et utmerket samarbeid med Mjøsanker om trykk, pakking og ekspedisjon. Enten kundene møter oss på nett, i butikk, messer eller utstillinger skal de vite at vi aldri går på akkord med våre strenge krav når det gjelder kvalitet og service.

Velkommen på laget!

 

Miljøfyrtårn

Vi er en Miljøfyrtårn-bedrift og har verdier som kvalifiserer til å bære tittelen.

Miljøfyrtårn er en miljøsertifisering som hjelper private og offentlige bedrifter å drive lønnsomt og miljøvennlig.
Bedrifter og virksomheter som går gjennom en miljøanalyse og deretter oppfyller definerte bransjekrav, sertifiseres som Miljøfyrtårn. Miljøfyrtårn er et norsk, offentlig sertifikat. Ordningen støttes og anbefales av Miljøverndepartementet.

Les mer om Miljøfyrtårn her.logo2008


Begrens utvalgPris
Kr.
< 200,-
Kr.
201 <-> 400,-
Kr.
104 <-> 2000,-
Kr.
> 2000,-